ÜYELİKLER
Whatsapp Bilgi Hattı
Bağımsız Diyanet -Sen üyemiz olsun olmasın tüm Diyanet personeline

Hukuki destek Whatsapp HATTI






ÜYELİK FORMU




FARKLI SENDİKALARDAN İSTİFA ÇEKİLME FORMU




 SENDİKAMIZA ÜYELİK FORMU

SENDİKAMIZA ÜYELİK FORMU (WORLD) İNDİR




NASIL ÜYE OLUNUR
Başka bir sendikaya üye iseniz ilk önce üyesi bulunduğunuz sendikadan istifa (İnternet sitemizin ana sayfasının solundaki menülerden İstifa Formu butonunu tıklayarak formu bilgisayarınıza indirip doldurabilirsiniz) etmeniz gerekir.

 
Çalıştığınız Kurum 4688 Sayılı Yasaya Göre İstifa Formunuzu, İstifa Ettiğiniz Sendikaya Postayla Göndermek Zorundadır.
 
İstifa formunuzu çalıştığınız kuruma teslim ettiğiniz anda;
 
Sendikamızın üye formunu Üye Formu butonunu tıklayarak formu bilgisayarınıza indirip doldurabilirsiniz) imzalayarak iletişim numaramızı arayarak karşı ödemeli gönderim için gerekli bilgileri almanız yeterlidir.
 
Herhangi bir sendikanın üyesi değilseniz yalnızca Üye Formunu doldurunuz.
 

İslam Düşmanı İsveç’i Şiddetle Kınıyoruz!

İslam Düşmanı İsveç’i Şiddetle Kınıyoruz!

İslam âlemi için kutsal günlerden olan Kurban Bayramının birinci gününde kimi odakların tetikçiliğini yapan Iraklı uyruklu birisi tarafından Stockholm Camii önünde Kuran'ı Kerim'i yırtarak sayfalarıyla ayakkabılarını ayakkabıyla silmesi ve sonrasında da kutsal kitabımızın arasına domuz pastırması koyarak ateşe vermesini şiddetle kınıyoruz.

Yaklaşık iki milyar Müslümanın kutsallarına tüm dünyanın gözleri önünde ve Devlet koruması altında yapılan bu menfur saldırılar bazı Avrupa devletlerinin sistematik ve bilinçli politikasının ürünüdür. Bu saldırganlığın arkasında açık ve net olarak söylüyoruz ki İsveç devleti vardır. İsveç açık bir şekilde nefret suçu işlemekte, bu suçun Avrupa’daki birkaç odağından biri haline dönüşmektedir.

Nitekim İsveç, geçtiğimiz yıl da sistematik “Kur’an Yakma Protestoları” adı altındaki provokasyonlara ev sahipliği yapmış, ülke adeta Türkiye’ye ve İslam'a yönelik saldırıların merkez üssü haline gelmiştir. Rasmus Paludan adlı bir İslam düşmanı siyasetçinin, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği'nin önünde Hz. Muhammed'e hakaret içerikli karikatür afişi açması ve akabinde Kur'an-ı Kerim’i yakması; Stockholm’de terör örgütlerinin düzenlediği gösteride ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza dönük ölüm tehditlerinin pervasızca savrulması, İsveç makamlarının bu eylemleri ifade özgürlüğü olarak değerlendirmesi, tehditlerin ve hakaretlerin cezasız kalması, İsveç’in çok övündüğü insan hakları karnesinin karanlık yüzünü göstermektedir.

İsveç Devleti nefret söylemi ve ifade özgürlüğü arasındaki dengeyi gözetmek ve bu amaçla gerekli hukuki düzenlemeleri yapmak yerine söz konusu Müslümanlar olunca hukukun temel ilkelerini yok saymaktadır. İslam’a, Müslümanlara ve Müslümanların kutsallarına saldırılara uydurulan yasal kılıfın evrensel hukuk ilkelerine aykırı olduğu görülmeli ve bu aymazlığa derhal son verilmelidir. Demokrasi ve insan haklarının ideolojik birer aparata dönüşmesine ve Müslümanlar söz konusu olunca bu olguların rafa kaldırılması ikiyüzlülüğüne son verilmeli; Müslümanların kutsallarına saldıran teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Kur’an-ı Kerim’i yakma yasağını kaldıran İsveç Yüksek Mahkemesini bu hukuksuz ve hadsiz kararından vazgeçmeye; tüm dünyadaki sivil toplum kuruluşlarını, emek örgütlerini ve tüm kamuoyunu bu saldırganlığa ve nefret eylemlerine karşı harekete geçmeye, İslam İşbirliği Teşkilatı ve İslam ülkelerini inisiyatif almaya, uluslararası insan hakları kuruluşlarını hukuku ayakta tutmaya ve bu alçakça saldırılara tepki vermeye davet ediyor,  mübarek kurban bayramında Kur’an-ı Kerim üzerinden tüm İslam alemine yapılan bu aşağılıkça saldırıyı lanetliyor, saldırıları yasal koruma altına alarak olağanlaştırmaya çalışan İsveç devletini şiddetle kınıyoruz!

 

158 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Genel Başkan


Mail Girişi
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam89
Toplam Ziyaret732885
MEDYA


SENDİKAMIZIN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ LOGOSUNU GÖRÜNTÜLE
 



--------------





LOGOLAR



MAVİ LOGO-PDF

MAVİ LOGO RESİM



KIRMIZI LOGO

--------------------


BRÖŞÜRLER

2017


2016


2013